Sunday 20 April 2014

Saint Andrews

Päätettiin lähteä meistä vastaavan koordinaattorin ja hänen siskonsa mukaan viettämään lämmintä ja kesäistä päivää sillan toiselle puolelle,  Saint Andrewsin kaupunkiin.

Saint Andrews on tunnettu golffista ja sen mailmankuuluista golfradoista. Tässä kaupungissa perustettiin kauan sitten mailman ensimmäinen golfclubi. 
Näille kauniille ja haastaville golfradoille ei kukatahansa pääse pelaamaan. Vihreänkortin saavat vain henkilöt jotka omistavat kiinteistön Saint Andrewsin kaupungissa. Tästä syystä vuokrat ja asuntojen hinnat ovat pilvissä.





Saint Andrewsissa sijaitsee myös Scotlannin vanhin- ja mailman kolmanneksi vanhin yliopisto.
Tässä kyseisessä yliopistossa ovat opiskelleet jokainen Englannin kruununperillinen ja kuningasperheen jäsen. Pääsy opiskelemaan tähän yliopistoon on todella vaativaa.




Yhden koulurakennuksen pihalta löysimme toivomus puun josta lueskelimme muiden hmisten toiveita ja unelmia.




Jopa me uskaltauduimme kirjoittamaan omat toiveemme paperilapuille ja ripustamaan ne puuhun.

"Toivon että voisin muuttaa jokupäivä Californiaan" Maybe one day <3


Löysimme kaupungilta myös ikonisen punaisen puhelinkopin, ottakaamme kuva siis!




Pysähdyimme hörppäämään virvokkeita paikallisessa Starbucks kahvilassa. Osasivat jopa "melkein" mun nimen oikein. Yummy, hyvää oli!





Päivän päätteeksi pysähdyimme hetkeksi ihailemaan Saint Andrewsin uskomatonta hiekkarantaa, WOW jo on biitsillä kokoa....! Ei meiltä Pohjois-Karjalasta ihan tälläsii löydy... Voi olla ranta täynnä kaikista turisteista ja paikallisista kuukaudenpäivien päästä, kun lämpötilat alkaa paukkua hellettä! :D




Tähän oli hyvä päättää kesäinen päivä uudesa paikassa. Uskomattomat maisemat ja ystävälliset ihmiset, tämä on Saint Andrews.


-Joonas


No comments:

Post a Comment